Libnet.ro
UNICEF

07:45

Reactii dupa concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt. Patru obligatii impuse organizatorilor de spectacole in spatii inchise

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt. Patru obligatii impuse organizatorilor de spectacole in spatii inchise

Incidentul din timpul spectacolului sustinut de trupa Carlas Dreams la un mall din Piatra Neamt i-a pus in garda pe cei de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

Un dosar penal a fost deschis in urma incidentelor care au avut loc la concertul pe care trupa Carla`s Dreams l-a sustinut vineri seara intr-un centru comercial din Piatra Neamt, informeaza B1.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa concertul Carla's Dreams din Piatra Neamt

Politia din Neamt a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca in urma concertului trupei Carla's Dreams, in timpul caruia mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza spatiului prea mic si a caldurii, informeaza Digi24.

Dosar penal deschis de Politia Neamt, dupa concertul Carlas Dreams din centrul comercial

Politistii au deschis un dosar penal, dupa concertul Carlas Dreams din Piatra Neamt, unde mai multe persoane au lesinat din cauza aglomeratiei .

UPDATE. Dosar penal deschis de Politia Neamt, dupa concertul Carlas Dreams din centrul comercial

Politistii au deschis un dosar penal, dupa concertul Carlas Dreams din Piatra Neamt, unde mai multe persoane au lesinat din cauza aglomeratiei .

Incidente la concertul Carla`s Dreams. Primar: Reprezentantii centrului comercial nu au solicitat autorizatie pentru spectacol. Patru persoane au fost transportate la spital (VIDEO)

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Neamt au transmis ca noua persoane care au participat la concertul Carla's Dreams de la Piatra Neamt au avut nevoie de ingrijiri.

Incidente la concertul Carla`s Dreams de la Piatra Neamt: Nu, nu mai continuam. Concertul e gata aici! Nu vrem necazuri, nu vrem al doilea Colectiv! (FOTO)

Incidente la concertul sustinut la Piatra Neamt de trupa Carla`s Dreams. Spectacolul a fost intrerupt din cauza conditiilor, aerul devenind irespirabil in centrul comercial in care avea loc.

Concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt, oprit dupa ce mai multe persoane au lesinat

Concertul trupei Carla's Dreams de la Piatra Neamt a fost oprit, vineri seara, dupa ce, potrivit unei postari pe o retea de socializare a formatiei din Chisinau, mai multe persoane s-au simtit rau din cauza.

Pompierii vor face training-uri cu administratorii de mall-uri dupa incidentul de la concertul Carla's Dreams

Pompierii de la inspectoratele din tara vor avea intalniri de informare cu administratorii cladirilor tip mall, in perioada urmatoare, pentru a discuta despre obligatiile cele revin acestora din urma in cazul organizarii de evenimente cu public numeros, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Pentru a evita incidente ca cele de la concertul Carla65519;s Dreams din Piatra Neamt, pompierii de la prevenire vor avea in perioada urmatoare intalniri cu administratorii de cladiri tip mall, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, citat de Mediafax.

VIDEO Spectatori la concertul Carla's Dreams: Nu se putea respira deloc, nu se putea iesi. E spatiu de 300 de oameni si au fost 3.000

Marturiile unui spectator de la concertul Carla's Dreams de vineri seara de la Piatra Neamt si ale unui angajat al mall-ului Galleria au fost difuzate sambata de postul de televiziune Digi 24. Cand am vrut sa ies mi-a luat aproape 10 minute. Era o gramada de oameni. Nu se putea respira deloc. Era o caldura imensa, a povestit unul dintre spectatori. La randul sau, un angajat al mall-ului spune ca Nu se mai putea iesi din nicio parte. Era blocat tot. Aici e spatiu de 300 de oameni si au fost 3.

Dosar penal deschis dupa concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt. Au inceput primele audieri

Politia Neamt a demarat cercetarile intr-un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )